Om oss

Välkommen till oss på GoFinder! Här kan du hitta innovativa säkerhetsprodukter i form av trygghetslarm och spårsändare, ta del av våra smarta tjänster och funktioner, se över nödvändig information gällande produkterna, samt jämföra och hitta den modell som kan passa dig bäst. Vi har något för alla, och för alla behov!

GoFinder är en tjänst som erbjuder trygghetslarm och spårsändare av olika slag. Hos oss på GoFinder kan du ta del av all nödvändig information beträffande trygghetslarm, personlarm och spårsändare med GPS. Vi erbjuder smarta säkerhetsprodukter av olika modeller och kategorier, där du som kund har möjligheten att hitta vad just du är i behov av. 

Oavsett om du vill investera i ett trygghetslarm till de äldre, ett säkert personlarm till dig själv, en spårsändare med GPS till ditt barn eller en GPS tracker till hund har vi något att erbjuda dig. Våra trygghetslarm och spårsändare är anpassade för användning för såväl personer och djur som för föremål och fordon!

Produkter och tjänster

Samtliga av våra säkerhetsprodukter kommer med välutvecklade funktioner och smarta egenskaper som möjliggör en tryggare vardag. Produkterna är i sin tur kopplade till vårt trygga larm- och spårningssystem där du har tillgång till kartor, kan se över all historik, analysera data och justera inställningar. 

Oavsett om du själv vill ha möjligheten att larma eller kommunicera direkt via din enhet, eller om du vill ha tillgång till att spåra och positionera andra personer eller föremål, kan våra produkter underlätta din vardag.

  • Trygghetslarm med GPS för äldre 
  • Personlarm för barn, privat bruk och ensamarbete
  • GPS tracker för bil och fordon
  • GPS tracker för hund och katt
  • GPS tracker för föremål 

Varför GoFinder?

Som tjänst är GoFinder en riktigt smart plattform att använda sig av då man vill ha möjligheten att larma, kommunicera eller spåra i realtid direkt via ett smidigt trygghetslarm. På vår sida hittar du all information om våra säkerhetsprodukter, du kan se över vilka trygghetslarm och spårsändare vi har att erbjuda, samt få inspiration till användning!